TUINONDERHOUD

TUINONDERHOUD
Wanneer uw tuin bij uw woning mooi is aangelegd en u er veel plezier aan beleeft, is het belangrijk om de tuin regelmatig en goed te onderhouden. Zonder onderhoud zal uw tuin op termijn niet meer die mooie tuin zijn die u gewend bent. Het verzorgen van een tuin vraagt enige kennis van de bloemen, planten, bomen en het bewerken van de grond. Tuiniert u graag zelf, dan geven we u graag advies.

Wilt u het liever door een vakkundige hovenier laten doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alexander’s Hoveniersbedrijf beschikt over uitgebreide kennis van zaken en ervaring om uw tuin in optimale conditie te houden.

De werkzaamheden kunnen bestaan uit:
• het onkruid vrij houden van tuin en paden,
• het knippen van heggen,
• snoeiwerkzaamheden (b.v. bomen, planten en rozen),
• kappen van bomen.

We kunnen ook uw tuin geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Alles uiteraard in nauw overleg met u.
Het afsluiten van een onderhoudscontract (op maat) behoort ook tot de mogelijkheden.  In het contract leggen we vast wanneer en welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren. Een contract kan bestaan uit, bijvoorbeeld, het onderhoud voor:
• alle seizoenen
• voorjaar- en najaar,
• het winterklaar maken en
• de benodigde snoeiwerkzaamheden (beplanting en bomen).

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuin maandelijks in onderhoud te nemen.
Na het uitvoeren van de werkzaamheden zorgen wij voor het afvoeren van het tuinafval en laten alles schoon achter. U kunt dan direct weer van uw tuin genieten.

Wilt u meer weten of een (vrijblijvende) offerte aanvragen: mail of bel ons gerust. Wij maken graag een afspraak met u.

Onderhoud bedrijfstuinen
De tuin bij uw bedrijfspand is het eerste dat een klant of relatie te zien krijgt bij een bezoek aan uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat die tuin er mooi en goed verzorgd uitziet. Ook voorbijgangers zullen zich uw tuin nog herinneren. Het maakt onderdeel uit van uw visitekaartje.

Ook voor de medewerkers is het prettig. Vanaf de werkplek zicht op een mooie tuin draagt bij aan een fijne werksfeer. Als een gedeelte van de tuin ook beschikbaar is voor de medewerkers dan kan dat ook een plek zijn om te ontspannen en elkaar te ontmoeten.

Alexander’s Hoveniersbedrijf heeft de kennis en ervaring om uw bedrijfstuin op professionele wijze optimaal te houden.