REFERENTIES

We zijn erg blij met het werk dat Alexander en zijn team hebben uitgevoerd bij ons!

De schutting en maatwerk-overkapping zijn erg mooi geworden. Deze mensen verstaan hun vak.

Ook het contact met Alexander en zijn team was erg prettig.

Ruud en Dianne

Dit verhaal begint met een Ceder. Een Ceder waarvan de kweker zei dat de maximale hoogte 5 meter zou bedragen. Nadat deze Ceder, al lang tot een hoogte van tenminste 20 meter gerezen, ons én de tuin genoeg (zon)plezier had ontnomen werd het tijd voor een radicaal besluit. De boom moest wijken en met hem de oude tuin.

Via via bereikten ons de goede werken van Alexander’s Hoveniersbedrijf. We kozen ervoor om met Alexander en zijn kompanen in zee te gaan. Wat een verstandig besluit. Zelden zoveel plezier ontleend aan een keuze voor een leverancier. Met welk een tomeloze inzet en met welke precisie is het karwei geklaard. Verwijderen van het gedateerde groen (inclusief de Ceder), het aanleggen van een nieuw terras, nieuwe borders, en de bouw van een vlonder en een veranda, het is allemaal even keurig gedaan.

De vriendelijkheid én klantgerichtheid van Alexander en zijn maten zijn voorbeeldig. En, last but not least, ook de prijsstelling deed ons glimlachen. Wij kunnen dit hoveniersbedrijf eenieder aanraden.

J.M. de Jong, Capelle aan den IJssel