AANLEG- EN RENOVATIE

Tuinaanleg
Als u uw tuin opnieuw wilt aanleggen, dan is het goed om vooraf na te denken over hoe u die tuin graag wilt hebben. Wilt u een gazon, een vijver, veel of weinig bestrating. Welke planten en bomen gaan in de tuin, waar komt het terras en welke afscheidingen (schuttingen) wilt u.  Met Alexander’s Hoveniersbedrijf kunt u vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen te bespreken. Wij maken graag, samen met u, een plan om uw wensen waar te maken. Wilt u zelf het ontwerp maken, dan adviseren wij u graag.

Is het ontwerp klaar, dan gaan we aan de slag. Alle werkzaamheden kunnen door ons, professioneel, worden uitgevoerd en we gebruiken daarbij hoogwaardige en duurzame materialen. We verzorgen en begeleiden de aanleg van het begin tot het eind.
Na het gedane werk worden alle resten netjes opgeruimd en door mij meegenomen. U kunt dan direct genieten van uw “nieuwe” tuin.

Renovatie
Vindt u de aanleg van een nieuwe tuin te ingrijpend, omdat u delen van uw tuin nog wel er mooi vindt en bepaalde elementen zeker wilt behouden, dan is renovatie een goede oplossing. Bij renovatie maken wij van uw “oude” tuin weer een “nieuwe” tuin. Soms kan een andere bestrating of het vervangen van planten en/of bomen uw tuin al een heel ander aanzicht geven. Ook een vijver of meer terras of een gazon kunnen een groot verschil maken.

Bij een renovatie worden enkele elementen of planten en bomen in tact gehouden en hergebruikt in uw “nieuwe” tuin. Het voordeel is ook, dat het kostenbesparend is. Uw tuin krijgt in ieder geval een grondige opknapbeurt, waarbij ook de bestrating en schuttingen kunnen worden gerepareerd of vervangen.
Met Alexander’s Hoveniersbedrijf kunt u vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen te bespreken. Wij maken graag, samen met u, een (renovatie)plan om uw wensen waar te maken. U bepaalt daarbij zelf wat u wel of niet wilt behouden. Wilt u zelf het ontwerp maken, dan adviseren wij u graag.